Petra Stienen in De Vooravond: "Voelde me totaal niet Mooiste Meisje"

Petra Stienen in De Vooravond: "Voelde me totaal niet Mooiste Meisje"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 5 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video van De Vooravond

Petra Stienen in <em>De Vooravond</em>: &quot;Voelde me totaal niet Mooiste Meisje&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 5 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video van De Vooravond De deelnemers van het televisieprogramma 'Het Mooiste Meisje van de Klas' voelden zich toentertijd helemaal niet het mooiste meisje van de klas, vertelt oud-deelnemer Petra Stienen. Ze vertelt dat zij in die tijd ontzettend onzeker was over haar uiterlijk en dat elke dame dat was. Het nieuwe seizoen van Het mooiste meisje van de klas is vanaf dinsdag 6 april wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Petra Stienen in De Vooravond: "Voelde me totaal niet Mooiste Meisje"

De deelnemers van het televisieprogramma 'Het Mooiste Meisje van de Klas' voelden zich toentertijd helemaal niet het mooiste meisje van de klas, vertelt oud-deelnemer Petra Stienen. Ze vertelt dat zij in die tijd ontzettend onzeker was over haar uiterlijk en dat elke dame dat was.

Het nieuwe seizoen van Het mooiste meisje van de klas is vanaf dinsdag 6 april wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Petra Stienen in De Vooravond: "Voelde me totaal niet Mooiste Meisje" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier