De Vooravond gemist? Verona de Waal brak met Jehova-familie

De Vooravond gemist? Verona de Waal brak met Jehova-familie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 5 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video van De Vooravond

<em>De Vooravond</em> gemist? Verona de Waal brak met Jehova-familie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 5 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video van De Vooravond Verona de Waal groeide op in een Jehova-familie, wat voor haar ontzettend lastig was. Door haar deelname aan het programma 'Het Mooiste Meisje van de Klas' kon zij breken met haar familie en haar eigen pad kiezen. Het nieuwe seizoen van Het mooiste meisje van de klas is vanaf dinsdag 6 april wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Verona de Waal brak met Jehova-familie

Verona de Waal groeide op in een Jehova-familie, wat voor haar ontzettend lastig was. Door haar deelname aan het programma 'Het Mooiste Meisje van de Klas' kon zij breken met haar familie en haar eigen pad kiezen.

Het nieuwe seizoen van Het mooiste meisje van de klas is vanaf dinsdag 6 april wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV