Klaartje van Veldhoven zingt 'Le Souvenir' van Hermina Dijk in De Vooravond

Klaartje van Veldhoven zingt 'Le Souvenir' van Hermina Dijk in De Vooravond

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 5 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Klaartje van Veldhoven zingt 'Le Souvenir' van Hermina Dijk in <em>De Vooravond</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 5 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 5 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Wie dacht dat de grote componisten uit Oostenrijk en Duitsland komen heeft het mis. Radio-4 DJ’s Jet Berkhout en Sander Zwiep vertellen over vergeten Nederlandse componisten. Klaartje van Veldhoven zingt 'Le Souvenir' van componist Hermina Dijk. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Klaartje van Veldhoven zingt 'Le Souvenir' van Hermina Dijk in De Vooravond

Wie dacht dat de grote componisten uit Oostenrijk en Duitsland komen heeft het mis. Radio-4 DJ’s Jet Berkhout en Sander Zwiep vertellen over vergeten Nederlandse componisten. Klaartje van Veldhoven zingt 'Le Souvenir' van componist Hermina Dijk.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV