Uitstel Van Executie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Uitstel Van Executie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Uitstel Van Executie gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week helpen Martijn Krabbé en zijn team in Uitstel van Executie met het verkopen van een onbewoonbaar verklaarde woning. SchimmelAdrie zit na de crisis van 2008 vast aan zijn koopwoning. Door twaalf jaar leegstand, houtworm, schimmel en grote lekkages is er bijna niets meer van het huis over. RestschuldAls de woning niet verkocht wordt, blijft Adrie achter met een restschuld van ruim 200 duizend euro. Maar hoe verkoop je een onbewoonbaar verklaarde woning? Kinderen kopen een huis: "Twee badkamers, want vrouwen willen privacy" Bekijk deze video » Zien: Leonie ter Braak misselijk door uitspraak in Kinderen kopen een huis Bekijk deze video »
Uitzending :
Uitstel Van Executie gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week helpen Martijn Krabbé en zijn team in Uitstel van Executie met het verkopen van een onbewoonbaar verklaarde woning.

Schimmel
Adrie zit na de crisis van 2008 vast aan zijn koopwoning. Door twaalf jaar leegstand, houtworm, schimmel en grote lekkages is er bijna niets meer van het huis over.

Restschuld
Als de woning niet verkocht wordt, blijft Adrie achter met een restschuld van ruim 200 duizend euro. Maar hoe verkoop je een onbewoonbaar verklaarde woning?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Uitstel van Executie

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Uitstel Van Executie gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier