Het mooiste meisje van de klas over Reshma gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het mooiste meisje van de klas over Reshma gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het mooiste meisje van de klas over Reshma gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start een nieuw seizoen van Het mooiste meisje van de klas, waarin Jaap Jongbloed op zoek gaat naar dat onbereikbare meisje uit de klas op wie alle jongens verliefd waren. Elke dinsdag om 20:30 uur op NPO 1. HindoestaansIn de eerste aflevering het verhaal van Reshma, geboren en getogen in Den Haag. Ze komt uit een hecht hindoestaans gezin. In haar jeugd is Reshma veel gepest. Miss UniverseHoewel het pesten Reshma getekend heeft, weigert zij zich slachtoffer te voelen van het pestgedrag. In 2001 vertegenwoordigt Reshma als eerste vrouw met Aziatische roots een Europees land voor de Miss Universe-verkiezing. WethouderUiteindelijk schopt Reshma het tot wethouder Jeugd, Zorg, Welzijn & Volksgezondheid en kan nu vanuit haar positie juist de buitenstaanders en zwakkeren in de samenleving helpen. Samantha Steenwijk wordt moe van cyberpesters: "Laat mij met rust" (video) Bekijk deze video » Bridget Maasland wordt online gepest: "Afgelopen week wel de piek" (video) Bekijk deze video » Zien: TikTok-psycholoog Daisy rapt over de problemen van jongeren in coronatijd Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond start een nieuw seizoen van Het mooiste meisje van de klas, waarin Jaap Jongbloed op zoek gaat naar dat onbereikbare meisje uit de klas op wie alle jongens verliefd waren. Elke dinsdag om 20:30 uur op NPO 1.

Hindoestaans
In de eerste aflevering het verhaal van Reshma, geboren en getogen in Den Haag. Ze komt uit een hecht hindoestaans gezin. In haar jeugd is Reshma veel gepest.

Miss Universe
Hoewel het pesten Reshma getekend heeft, weigert zij zich slachtoffer te voelen van het pestgedrag. In 2001 vertegenwoordigt Reshma als eerste vrouw met Aziatische roots een Europees land voor de Miss Universe-verkiezing.

Wethouder
Uiteindelijk schopt Reshma het tot wethouder Jeugd, Zorg, Welzijn & Volksgezondheid en kan nu vanuit haar positie juist de buitenstaanders en zwakkeren in de samenleving helpen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Mooiste Meisje van de Klas

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het mooiste meisje van de klas over Reshma gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier