Levenslang met dwang aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Levenslang met dwang aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Levenslang met dwang aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuwe reeks van Levenslang met dwang? volgt Jan Kooijman zeven kandidaten met ernstige dwangstoornissen die vechten voor een normaal bestaan. Elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 3. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Levenslang Met Dwang start 6 april bij NPO 3: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » PoetsdwangDe deelnemers hebben de meest uiteenlopende soorten dwang, zoals poetsdwang, controledwang of een angststoornis. Voor iedereen geldt dat het leven dat ze nu leiden geen leven meer is. StrijdOnder leiding van vier gespecialiseerde therapeuten gaan ze de strijd met hun dwang aan in de hoop uiteindelijk de controle over hun leven weer terug te krijgen. TherapieJan Kooijman neemt ze mee naar een prachtige locatie in Limburg waar de deelnemers zullen starten met hun intensieve therapie. Aan het einde van de reis gaan de therapeuten mee naar huis om te kijken in hoeverre ze ook thuis hun dwang onder controle blijven houden. Simon Keizer zoekt hulp: "Ik had geen plezier met eigen dochter" (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Nieuw seizoen Levenslang met Dwang begint komende week Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In een nieuwe reeks van Levenslang met dwang? volgt Jan Kooijman zeven kandidaten met ernstige dwangstoornissen die vechten voor een normaal bestaan. Elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 3.

Poetsdwang
De deelnemers hebben de meest uiteenlopende soorten dwang, zoals poetsdwang, controledwang of een angststoornis. Voor iedereen geldt dat het leven dat ze nu leiden geen leven meer is.

Strijd
Onder leiding van vier gespecialiseerde therapeuten gaan ze de strijd met hun dwang aan in de hoop uiteindelijk de controle over hun leven weer terug te krijgen.

Therapie
Jan Kooijman neemt ze mee naar een prachtige locatie in Limburg waar de deelnemers zullen starten met hun intensieve therapie. Aan het einde van de reis gaan de therapeuten mee naar huis om te kijken in hoeverre ze ook thuis hun dwang onder controle blijven houden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Levenslang met dwang?

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Levenslang met dwang aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier