Het Alternatief aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Alternatief aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Alternatief aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma 'Het Alternatief' bezoekt Ryanne van Dorst mensen die hebben gekozen voor een ander bestaan en dompelt zich volledig onder in hun levens. Elke dinsdag om 21:20 uur op NPO 3. DenkenRyanne zoekt uit wat ze kan leren van de manier van denken en leven van mensen die vor een ander bestaan hebben gekozen. Verandert het haar kijk op de wereld en haar eigen leven? Ufo'sMet een open blik gaat Ryanne op onderzoek uit en reflecteert op een scherpe en eerlijke manier op alles wat ze ervaart. Zo wordt ze ingewijd als heks, gaat ze ufo's spotten en visualiseert ze haar eigen dood. HeksIn de eerste aflevering ontmoet Ryanne Oriane en Anke. Oriane is heks en gelooft dat alles een bezieling heeft. Ze wijdt Ryanne in om samen naar de heksenfeestdag te gaan. NatuurTerwijl Oriane in de natuur leeft, leeft Anke van de natuur. Ze heeft de afgelopen vier jaar nauwelijks gegeten, omdat ze haar energie uit prana haalt. Oftewel: lucht en licht geven haar energie. On Stage: Ryanne van Dorst breekt van binnen bij optreden: ‘Wat mis ik dit!’ Bekijk deze video » Wie van de 3: Ryanne van Dorst stelt brutale vraag: "Een gat is nooit te groot" Bekijk deze video »
Uitzending :
Het Alternatief aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma 'Het Alternatief' bezoekt Ryanne van Dorst mensen die hebben gekozen voor een ander bestaan en dompelt zich volledig onder in hun levens. Elke dinsdag om 21:20 uur op NPO 3.

Denken
Ryanne zoekt uit wat ze kan leren van de manier van denken en leven van mensen die vor een ander bestaan hebben gekozen. Verandert het haar kijk op de wereld en haar eigen leven?

Ufo's
Met een open blik gaat Ryanne op onderzoek uit en reflecteert op een scherpe en eerlijke manier op alles wat ze ervaart. Zo wordt ze ingewijd als heks, gaat ze ufo's spotten en visualiseert ze haar eigen dood.

Heks
In de eerste aflevering ontmoet Ryanne Oriane en Anke. Oriane is heks en gelooft dat alles een bezieling heeft. Ze wijdt Ryanne in om samen naar de heksenfeestdag te gaan.

Natuur
Terwijl Oriane in de natuur leeft, leeft Anke van de natuur. Ze heeft de afgelopen vier jaar nauwelijks gegeten, omdat ze haar energie uit prana haalt. Oftewel: lucht en licht geven haar energie.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Alternatief aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier