Ik Geloof In Mij: René le Blanc is geïrriteerd, "Dit werkt mij op mijn zenuwen"

Ik Geloof In Mij: René le Blanc is geïrriteerd, "Dit werkt mij op mijn zenuwen"

René de Blanc heeft een afspraak met Shownieuws bij de Amsterdam Arena maar als hij daar aankomt weet hij niet waar hij zich precies moet melden. Een belletje met zijn manager Mirjam levert niet direct uitkomst en dat leidt vervolgens tot nogal wat irritatie bij de zanger: "Dit werkt mij op mijn zenuwen. Dit gaat niet goedkomen." Bekijk het fragment van Ik Geloof In Mij hieronder.

<em>Ik Geloof In Mij</em>: René le Blanc is geïrriteerd, &quot;Dit werkt mij op mijn zenuwen&quot; René de Blanc heeft een afspraak met Shownieuws bij de Amsterdam Arena maar als hij daar aankomt weet hij niet waar hij zich precies moet melden. Een belletje met zijn manager Mirjam levert niet direct uitkomst en dat leidt vervolgens tot nogal wat irritatie bij de zanger: "Dit werkt mij op mijn zenuwen. Dit gaat niet goedkomen." Bekijk het fragment van Ik Geloof In Mij hieronder. Ik Geloof In Mij is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik Geloof In Mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Ik Geloof In Mij: René Le Blanc heeft zijn levensdoel eindelijk bereikt Bekijk deze video » Ik Geloof In Mij: René le Blanc ontmoet John de Mol Bekijk deze video »
TV :
Ik Geloof In Mij: René le Blanc is geïrriteerd, "Dit werkt mij op mijn zenuwen"

Ik Geloof In Mij is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik Geloof In Mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ik Geloof In Mij: René le Blanc is geïrriteerd, "Dit werkt mij op mijn zenuwen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier