Ik geloof in mij gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik geloof in mij gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik geloof in mij gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Ik Geloof In Mij: René Le Blanc heeft zijn levensdoel eindelijk bereikt Bekijk deze video » Ik Geloof In Mij: René le Blanc is geïrriteerd, "Dit werkt mij op mijn zenuwen" Bekijk deze video » Ik Geloof In Mij: René le Blanc ontmoet John de Mol Bekijk deze video » Deze week nemen Wally Mckey en René le Blanc videoclips op en wil Rutger van Barneveld zijn jubileum groots vieren. De artiesten die in dit programma gevolgd worden, hebben opnieuw bakken met zelfvertrouwen. FeestjeClipmaker Ron en zijn onnavolgbare camera-assistent Said gaan op pad met Wally Mckey. Wally is een rasentertainer en weet een feestje te bouwen overal waar hij komt. 'Het is geen feest als Wally niet is geweest', is zijn gevleugelde uitspraak. Miss PlayboyRon en Said draaien het laatste deel van zijn videoclip; een country- en westernnummer waarin Wally de hoofdrol speelt. Hij doet dit samen met Miss Playboy, Miss Holland 2020 én een aantal gevaarlijke roofvogels. René le BlancWeer blijkt dat René le Blanc meer noten op zijn zang heeft dan alleen zingen. Hij is ook tekstschrijver en produceert ook nummers voor anderen. Zo schreef hij ooit een nummer voor zijn Jolanda, 'Dansen in de regen'. René gaat een clip opnemen voor dit nummer. Groots evenementRutger van Barneveld zit binnenkort twintig jaar in het vak en wil een groots evenement organiseren om dit heuglijk feit te vieren. Ik Geloof In Mij: Dave woest bij repetities en dreigt Ziggo Dome te verlaten Bekijk deze video » Ik Geloof In Mij: René le Blanc legt uit waarom hij draagvlak van de serie is Bekijk deze video » Ik Geloof in Mij: Rutger van Barneveld komt met nieuwe versie Helena, wie hoort het verschil? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week nemen Wally Mckey en René le Blanc videoclips op en wil Rutger van Barneveld zijn jubileum groots vieren. De artiesten die in dit programma gevolgd worden, hebben opnieuw bakken met zelfvertrouwen.

Feestje
Clipmaker Ron en zijn onnavolgbare camera-assistent Said gaan op pad met Wally Mckey. Wally is een rasentertainer en weet een feestje te bouwen overal waar hij komt. 'Het is geen feest als Wally niet is geweest', is zijn gevleugelde uitspraak.

Miss Playboy
Ron en Said draaien het laatste deel van zijn videoclip; een country- en westernnummer waarin Wally de hoofdrol speelt. Hij doet dit samen met Miss Playboy, Miss Holland 2020 én een aantal gevaarlijke roofvogels.

René le Blanc
Weer blijkt dat René le Blanc meer noten op zijn zang heeft dan alleen zingen. Hij is ook tekstschrijver en produceert ook nummers voor anderen. Zo schreef hij ooit een nummer voor zijn Jolanda, 'Dansen in de regen'. René gaat een clip opnemen voor dit nummer.

Groots evenement
Rutger van Barneveld zit binnenkort twintig jaar in het vak en wil een groots evenement organiseren om dit heuglijk feit te vieren.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik geloof in mij

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ik geloof in mij gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier