Maandag in de 5 Uur Show: mountainbiken is populair & Jelte van der Goot

Maandag in de 5 Uur Show: mountainbiken is populair & Jelte van der Goot

Carolina Lo Galbo of Brecht van Hulten presenteert maandag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen:

  • Mountainbiken is vanwege corona weer enorm populair
  • Eke Bosman is snackspert
  • Jelte van der Goot is de sidekick
  • Het laatste nieuws

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van maandag hieronder

Maandag in de <em>5 Uur Show</em>: mountainbiken is populair &amp; Jelte van der Goot Carolina Lo Galbo of Brecht van Hulten presenteert maandag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen: Mountainbiken is vanwege corona weer enorm populair Eke Bosman is snackspert Jelte van der Goot is de sidekick Het laatste nieuws Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van maandag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bijzonder: blinde mountainbiker Xavier laat zich niet tegenhouden (video) Bekijk deze video »
TV :
Maandag in de 5 Uur Show: mountainbiken is populair & Jelte van der Goot

De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in de 5 Uur Show: mountainbiken is populair & Jelte van der Goot of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV