Trailer: The Color Purple met Oprah Winfrey dinsdag te zien bij SBS9

Trailer: The Color Purple met Oprah Winfrey dinsdag te zien bij SBS9

Celie, arm, zwart en geminacht, wordt uitgehuwelijkt aan Albert Johnson, een oudere man, die haar als een slaaf ziet en alleen maar misbruik van haar maakt. Het leven is niet makkelijk voor Celie, maar ze weet hoe ze moet overleven en heeft maar weinig nodig om het te redden. Bekijk de trailer van The Color Purple met Oprah Winfrey hieronder.

The Color Purple is dinsdag 6 april om 20:30 uur te zien bij SBS9. Je kunt *The Color Purple* huren via ondermeer Pathe Thuis.

Trailer: <em>The Color Purple</em> met <em>Oprah Winfrey</em> dinsdag te zien bij <em>SBS9</em> Celie, arm, zwart en geminacht, wordt uitgehuwelijkt aan Albert Johnson, een oudere man, die haar als een slaaf ziet en alleen maar misbruik van haar maakt. Het leven is niet makkelijk voor Celie, maar ze weet hoe ze moet overleven en heeft maar weinig nodig om het te redden. Bekijk de trailer van The Color Purple met Oprah Winfrey hieronder. The Color Purple is dinsdag 6 april om 20:30 uur te zien bij SBS9. Je kunt *The Color Purple* huren via ondermeer Pathe Thuis. Bekijk ook Serie Zero vanaf 21 april te zien bij Netflix: bekijk de officiële trailer Bekijk deze video » Bekijk trailer Netflix-horrorfilm Things Heard & Seen met Amanda Seyfried Bekijk deze video »
Film :
Trailer: The Color Purple met Oprah Winfrey dinsdag te zien bij SBS9


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: The Color Purple met Oprah Winfrey dinsdag te zien bij SBS9 of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier