RTL Nieuws: sluit ook Jesse Klaver Mark Rutte uit tijdens formatie?

RTL Nieuws: sluit ook Jesse Klaver Mark Rutte uit tijdens formatie?

GroenLinks-voorman Jesse Klaver staat nog altijd verre van te springen om met demissionair premier Rutte aan de formatietafel te gaan zitten: "We hebben vorige week gezegd dat we geen vertrouwen hebben in Mark Rutte als premier en dat is niet veranderd."

'Bestuurscultuur veranderen kan niet met Rutte'
In tegenstelling tot Gert-Jan Segers van de ChristenUnie wil hij echter nog niet zo ver gaan om een samenwerking met Rutte helemaal uit te sluiten. Wel geeft hij aan: "We hebben niet voor niks een motie van wantrouwen gesteund. Als we de bestuurscultuur in Nederland willen herstellen en opener willen krijgen denken wij dat dat niet onder leiding kan van Mark Rutte." Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder.

<em>RTL Nieuws</em>: sluit ook Jesse Klaver <em>Mark Rutte</em> uit tijdens formatie? GroenLinks-voorman Jesse Klaver staat nog altijd verre van te springen om met demissionair premier Rutte aan de formatietafel te gaan zitten: "We hebben vorige week gezegd dat we geen vertrouwen hebben in Mark Rutte als premier en dat is niet veranderd." 'Bestuurscultuur veranderen kan niet met Rutte'In tegenstelling tot Gert-Jan Segers van de ChristenUnie wil hij echter nog niet zo ver gaan om een samenwerking met Rutte helemaal uit te sluiten. Wel geeft hij aan: "We hebben niet voor niks een motie van wantrouwen gesteund. Als we de bestuurscultuur in Nederland willen herstellen en opener willen krijgen denken wij dat dat niet onder leiding kan van Mark Rutte." Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Bekijk ook Video: Mark Rutte krijgt steun Grapperhaus na opmerking Segers Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: sluit ook Jesse Klaver Mark Rutte uit tijdens formatie?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Nieuws: sluit ook Jesse Klaver Mark Rutte uit tijdens formatie? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier