Ik Geloof In Mij: René le Blanc ontmoet John de Mol

Ik Geloof In Mij: René le Blanc ontmoet John de Mol

Niemand minder dan John de Mol komt René le Blanc even gedag zeggen, tijdens diens bezoek aan de studio van VI Meestervoorspellers. De volkszanger kan het bijna niet geloven: "Het is wel John de Mol. Hey, zei die: de ster René le Blanc, dat vond ik zo leuk."

Telefoontje naar vriendin
Dat vraagt uiteraard om een snel telefoontje naar zijn vriendin Jolanda: "Wat denk je, weet je wie hier nou net gedag komt zeggen in de kleedkamer? John de Mol, serieus", vertelt hij haar vol trots. Bekijk het fragment van Ik Geloof In Mij hieronder.

Ik Geloof In Mij: <em>René le Blanc</em> ontmoet John de Mol Niemand minder dan John de Mol komt René le Blanc even gedag zeggen, tijdens diens bezoek aan de studio van VI Meestervoorspellers. De volkszanger kan het bijna niet geloven: "Het is wel John de Mol. Hey, zei die: de ster René le Blanc, dat vond ik zo leuk." Telefoontje naar vriendinDat vraagt uiteraard om een snel telefoontje naar zijn vriendin Jolanda: "Wat denk je, weet je wie hier nou net gedag komt zeggen in de kleedkamer? John de Mol, serieus", vertelt hij haar vol trots. Bekijk het fragment van Ik Geloof In Mij hieronder. Ik Geloof In Mij is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik Geloof In Mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Ik Geloof In Mij: René le Blanc ontmoet John de Mol

Ik Geloof In Mij is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik Geloof In Mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik Geloof In Mij: René le Blanc ontmoet John de Mol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier