Terugkijken: compilatie Mark Rutte en affaires waar hij "geen herinnering" aan had

Terugkijken: compilatie Mark Rutte en affaires waar hij "geen herinnering" aan had

Premier Mark Rutte ligt sinds vorige week weer flink onder vuur omdat hij zei "geen herinnering" te hebben aan het feit dat hij Pieter Omtzigt had genoemd in de gesprekken met de verkenners. Dat hij hierover loog, werd hem door de Tweede Kamer zeer kwalijk genomen. Het is echter al vaker gebeurd, en het YouTube-kanaal Politieke Video's maakte hier een compilatie van: het verzonnen verhaal van Halbe Zijlstra, de stukken over de dividendbelasting, de bonnetjesaffaire van Teeven, de Iraakse burgerslachtoffers en uiteraard Pieter Omtzigt.

Bekijk de compilatie van Mark Rutte hieronder.

Terugkijken: compilatie <em>Mark Rutte</em> en affaires waar hij &quot;geen herinnering&quot; aan had Premier Mark Rutte ligt sinds vorige week weer flink onder vuur omdat hij zei "geen herinnering" te hebben aan het feit dat hij Pieter Omtzigt had genoemd in de gesprekken met de verkenners. Dat hij hierover loog, werd hem door de Tweede Kamer zeer kwalijk genomen. Het is echter al vaker gebeurd, en het YouTube-kanaal Politieke Video's maakte hier een compilatie van: het verzonnen verhaal van Halbe Zijlstra, de stukken over de dividendbelasting, de bonnetjesaffaire van Teeven, de Iraakse burgerslachtoffers en uiteraard Pieter Omtzigt. Bekijk de compilatie van Mark Rutte hieronder. Bekijk ook Mark Rutte in Beau: "Ik zit hier omdat we in het land problemen moeten oplossen" Bekijk deze video » Video: Mark Rutte krijgt steun Grapperhaus na opmerking Segers Bekijk deze video » RTL Nieuws: sluit ook Jesse Klaver Mark Rutte uit tijdens formatie? Bekijk deze video »
Politiek :
Terugkijken: compilatie Mark Rutte en affaires waar hij "geen herinnering" aan had


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: compilatie Mark Rutte en affaires waar hij "geen herinnering" aan had of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier