Video: Martien Meiland betaalt villa voor 2,7 miljoen in cash

Video: Martien Meiland betaalt villa voor 2,7 miljoen in cash

De Meilandjes laten het leven in Hengelo achter zich en vertrekken weer richting zee. Al eerder werd dochter Maxime eigenaar van een woning in Noordwijk en nu gaan ook Martien en Erica weer die kant op. Zij hebben een villa van 2,7 miljoen op de kop weten te tikken.

Video: <em>Martien Meiland</em> betaalt villa voor <em>2,7 miljoen</em> in cash De Meilandjes laten het leven in Hengelo achter zich en vertrekken weer richting zee. Al eerder werd dochter Maxime eigenaar van een woning in Noordwijk en nu gaan ook Martien en Erica weer die kant op. Zij hebben een villa van 2,7 miljoen op de kop weten te tikken. CashDe Meilandjes hebben goed geboerd want de villa wordt in cash, zonder hypotheek afgetikt. Daarmee zijn ze eigenaar geworden van de villa die eerder bewoond werd door de drummer van de band Kensington. Over twee maanden verhuizen Martien en Erica naar de miljoenenvilla. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: Martien Meiland betaalt villa voor 2,7 miljoen in cash

Cash
De Meilandjes hebben goed geboerd want de villa wordt in cash, zonder hypotheek afgetikt. Daarmee zijn ze eigenaar geworden van de villa die eerder bewoond werd door de drummer van de band Kensington. Over twee maanden verhuizen Martien en Erica naar de miljoenenvilla.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Martien Meiland betaalt villa voor 2,7 miljoen in cash of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier