Video: Jos B spreekt zich tijdens hoger beroep uit over Nicky Verstappen

Video: Jos B spreekt zich tijdens hoger beroep uit over Nicky Verstappen

Bijna een halfjaar nadat Jos B. veroordeeld werd tot 12,5 jaar cel voor het ontvoeren en misbruiken van Nicky Verstappen met de dood tot gevolg startte vandaag het hoger beroep. Jos B. is het niet eens met de hoogte van zijn straf.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Jos B</em> spreekt zich tijdens hoger beroep uit over <em>Nicky Verstappen</em> Bijna een halfjaar nadat Jos B. veroordeeld werd tot 12,5 jaar cel voor het ontvoeren en misbruiken van Nicky Verstappen met de dood tot gevolg startte vandaag het hoger beroep. Jos B. is het niet eens met de hoogte van zijn straf. Tekst gaat verder onder de video. OnschuldigJos B heeft vandaag zijn ongenoegen uitgesproken over de straf die door het OM aan hem is opgelegd: "Ik ben het uiteraard niet eens met het vonnis zoals dat is uitgesproken, ik heb Nicky niet om het leven gebracht." Peter R. de Vries was vandaag aanwezig tijdens de zitting, volgens hem was het voor de familie Verstappen een zware en lange dag.
TV :
Video: Jos B spreekt zich tijdens hoger beroep uit over Nicky Verstappen

Onschuldig
Jos B heeft vandaag zijn ongenoegen uitgesproken over de straf die door het OM aan hem is opgelegd: "Ik ben het uiteraard niet eens met het vonnis zoals dat is uitgesproken, ik heb Nicky niet om het leven gebracht." Peter R. de Vries was vandaag aanwezig tijdens de zitting, volgens hem was het voor de familie Verstappen een zware en lange dag.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Jos B spreekt zich tijdens hoger beroep uit over Nicky Verstappen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier