De Vooravond gemist? Jacob ziet zijn toekomst in Nederland en hoopt op verblijfsvergunning

De Vooravond gemist? Jacob ziet zijn toekomst in Nederland en hoopt op verblijfsvergunning

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 6 april terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? <em>Jacob</em> ziet zijn toekomst in Nederland en hoopt op <em>verblijfsvergunning</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 6 april terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Jacob vluchtte vanwege de oorlog in Syrië zijn land uit en kwam zodoende in Nederland terecht. Nu heeft de rechter toch besloten dat hij en zijn moeder het land moeten gaan verlaten. Manon heeft online een petitie gestart in de hoop dat Jacob en zijn moeder een verblijfsvergunning krijgen. Volgens Jacob ligt zijn toekomst namelijk hier in Nederland en niet in Armenië. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Jacob ziet zijn toekomst in Nederland en hoopt op verblijfsvergunning

Jacob vluchtte vanwege de oorlog in Syrië zijn land uit en kwam zodoende in Nederland terecht. Nu heeft de rechter toch besloten dat hij en zijn moeder het land moeten gaan verlaten. Manon heeft online een petitie gestart in de hoop dat Jacob en zijn moeder een verblijfsvergunning krijgen. Volgens Jacob ligt zijn toekomst namelijk hier in Nederland en niet in Armenië.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Jacob ziet zijn toekomst in Nederland en hoopt op verblijfsvergunning of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier