Ruurd Jelle van der Leij in Op1 over de vogeltrek in combinatie met sneeuwval

Ruurd Jelle van der Leij in Op1 over de vogeltrek in combinatie met sneeuwval

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 6 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ruurd Jelle van der Leij</em> in <em>Op1</em> over de vogeltrek in combinatie met sneeuwval Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 6 april terugkijken bij Gids.tv. De lente is begonnen en daarmee ook de vogeltrek. Ruurd Jelle van der Leij vertelt over de vogels die weer terugkeren naar ons land: "De Grutto gaat via Senegal naar Portugal weer naar Nederland." De vogels hebben echter ineens te maken met sneeuwval wanneer zij in Nederland aankomen: "Dan word je niet blij als Grutto lijkt mij." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ruurd Jelle van der Leij in Op1 over de vogeltrek in combinatie met sneeuwval

De lente is begonnen en daarmee ook de vogeltrek. Ruurd Jelle van der Leij vertelt over de vogels die weer terugkeren naar ons land: "De Grutto gaat via Senegal naar Portugal weer naar Nederland." De vogels hebben echter ineens te maken met sneeuwval wanneer zij in Nederland aankomen: "Dan word je niet blij als Grutto lijkt mij."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ruurd Jelle van der Leij in Op1 over de vogeltrek in combinatie met sneeuwval of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV