André Hazes reageert in Beau op geruchten liefdesleven: "Ik ben gek op dat meisje"

André Hazes reageert in Beau op geruchten liefdesleven: "Ik ben gek op dat meisje"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 6 april terugkijken bij Gids.tv.

We konden afgelopen weekend op Instagram zien dat André Hazes de paasdagen doorbracht met een hele gezellige man, maar wie is deze man? Zijn schoonvader of gewoon een vriend? André reageert op de geruchten over zijn liefdesleven.

<em>André Hazes</em> reageert in <em>Beau</em> op geruchten liefdesleven: &quot;Ik ben gek op dat meisje&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 6 april terugkijken bij Gids.tv. We konden afgelopen weekend op Instagram zien dat André Hazes de paasdagen doorbracht met een hele gezellige man, maar wie is deze man? Zijn schoonvader of gewoon een vriend? André reageert op de geruchten over zijn liefdesleven. Nieuwe liefdeWanneer Beau met de 'moeilijke vragen' begint, vraagt hij ook naar het liefdesleven van de zanger. Is die meneer van de foto op Instagram zijn schoonvader? André reageert: "Ja, ik ben wel gek op dat meisje." Daarmee zijn alle geruchten over het liefdesleven van André beantwoordt. Hij lijkt dus een nieuwe liefde in zijn leven te hebben, Sarah van Soelen. Dan is de volgende vraag meteen hoe het momenteel gaat met zijn ex Monique: "Eigenlijk gaat dat heel goed. Ik klop het af." Bekijk hieronder de post op Instagram van André Hazes. View this post on Instagram A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
André Hazes reageert in Beau op geruchten liefdesleven: "Ik ben gek op dat meisje"

Nieuwe liefde
Wanneer Beau met de 'moeilijke vragen' begint, vraagt hij ook naar het liefdesleven van de zanger. Is die meneer van de foto op Instagram zijn schoonvader? André reageert: "Ja, ik ben wel gek op dat meisje." Daarmee zijn alle geruchten over het liefdesleven van André beantwoordt. Hij lijkt dus een nieuwe liefde in zijn leven te hebben, Sarah van Soelen. Dan is de volgende vraag meteen hoe het momenteel gaat met zijn ex Monique: "Eigenlijk gaat dat heel goed. Ik klop het af."

Bekijk hieronder de post op Instagram van André Hazes.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Hazes reageert in Beau op geruchten liefdesleven: "Ik ben gek op dat meisje" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier