Special Het beste van... Beyoncé gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special Het beste van... Beyoncé gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Special Het beste van... Beyoncé gemist? Bekijk hier de hele uitzending In dit muzikale programma komen de hoogtepunten uit het oeuvre van zangeres Beyoncé voorbij, met commentaar van bekende Nederlanders die kijken naar haar videoclips. Eerste stappenDe uitzending begint met de eerste stappen die Beyoncé Knowles in de showbizz zette met de groep Destiny's Child. ClipsEen belangrijk onderdeel van haar muziek is hoe deze in beeld te brengen. Het gevolg is veel geweldige clips waarbij kosten noch moeite gespaard zijn voor het beste resultaat. HerinneringenDe BN'ers genieten van deze visuele rijkdom en beschrijven welke herinneringen zij hebben. Ook haar stem is herkenbaar uit duizenden. FeestDe rijke en veelzijdige carrière van één van de grootste sterren van de wereld zorgt voor een feest der herkenning. Zien: Duncan Laurence geeft interview bij Today Show en treedt op met 'Arcade' Bekijk deze video » Zien: Racoon kondigt tijdens Beau aan meer Nederlandstalige muziek te maken Bekijk deze video » Nick, Simon & Kees maken docuserie over ABBA: Take a Chance On Me Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In dit muzikale programma komen de hoogtepunten uit het oeuvre van zangeres Beyoncé voorbij, met commentaar van bekende Nederlanders die kijken naar haar videoclips.

Eerste stappen
De uitzending begint met de eerste stappen die Beyoncé Knowles in de showbizz zette met de groep Destiny's Child.

Clips
Een belangrijk onderdeel van haar muziek is hoe deze in beeld te brengen. Het gevolg is veel geweldige clips waarbij kosten noch moeite gespaard zijn voor het beste resultaat.

Herinneringen
De BN'ers genieten van deze visuele rijkdom en beschrijven welke herinneringen zij hebben. Ook haar stem is herkenbaar uit duizenden.

Feest
De rijke en veelzijdige carrière van één van de grootste sterren van de wereld zorgt voor een feest der herkenning.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Special Het beste van... Beyoncé gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier