Tafel voor twee aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tafel voor twee aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tafel voor twee aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Emotionele eerste beelden Tafel voor twee: van spijtbetuiging tot huwelijksaanzoek Bekijk deze video » Tafel Voor Twee: Jaimie blundert met ring tijdens huwelijksaanzoek Bekijk deze video » In het nieuwe programma Tafel voor twee gaan twee mensen met elkaar uit eten, maar slechts één van hen weet waarom en met wie, voor de ander is het diner een grote verrassing. De afleveringen zijn elke woensdag rond 21:10 uur op NPO 3. Ver verledenTerwijl de initiatiefnemer met de taxi onderweg is, wacht de ander in het restaurant. Wie komt er straks door de deur? Hebben ze elkaar die ochtend nog gezien of is het iemand uit een ver verleden? Hoe is het om elkaar weer te ontmoeten? SpijtbetuigingTerwijl de gangen worden opgediend, onthult de initiatiefnemer zijn of haar speciale boodschap. En dat kan van alles zijn: een spijtbetuiging, liefdesverklaring of misschien wel een lang bewaard geheim. Tijdens de laatste gang is te zien hoe de boodschap wordt ontvangen. Video: Roxeanne Hazes verliefd op de bank: "Wacht op de verrassing" Bekijk deze video » Zien: Martien en Erica Meiland in tranen na videoboodschap van vriend Maxime Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma Tafel voor twee gaan twee mensen met elkaar uit eten, maar slechts één van hen weet waarom en met wie, voor de ander is het diner een grote verrassing. De afleveringen zijn elke woensdag rond 21:10 uur op NPO 3.

Ver verleden
Terwijl de initiatiefnemer met de taxi onderweg is, wacht de ander in het restaurant. Wie komt er straks door de deur? Hebben ze elkaar die ochtend nog gezien of is het iemand uit een ver verleden? Hoe is het om elkaar weer te ontmoeten?

Spijtbetuiging
Terwijl de gangen worden opgediend, onthult de initiatiefnemer zijn of haar speciale boodschap. En dat kan van alles zijn: een spijtbetuiging, liefdesverklaring of misschien wel een lang bewaard geheim. Tijdens de laatste gang is te zien hoe de boodschap wordt ontvangen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Tafel voor twee

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tafel voor twee aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier