Zien: Michael van Gerwen droogt Peter Wright af in Premier League Darts 2021

Zien: Michael van Gerwen droogt Peter Wright af in Premier League Darts 2021

Nadat Michael van Gerwen op de eerste avond van de Premier League Darts 2021 gelijkspeelde tegen Dimitri van den Bergh, wist de Nederlander op de tweede avond een ruime overwinning te boeken op zijn rivaal Peter Wright.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Michael van Gerwen</em> droogt Peter Wright af in <em>Premier League Darts</em> 2021 Nadat Michael van Gerwen op de eerste avond van de Premier League Darts 2021 gelijkspeelde tegen Dimitri van den Bergh, wist de Nederlander op de tweede avond een ruime overwinning te boeken op zijn rivaal Peter Wright. Lees verder onder de video. VormdipVan Gerwen hoopt in de Premier League zijn vormdip van het afgelopen jaar te boven te komen en leek dinsdagavond aardig op weg. De wedstrijd ging eerst nog gelijk op, tot 2-2, maar vervolgens sprintte Van Gerwen weg bij zijn tegenstander. Uiteindelijk won hij met 7-2; "een klinkende overwinning", in de woorden van commentator Jacques Nieuwlaat. Bekijk de samenvatting van Michael van Gerwen - Peter Wright hierboven. Bekijk het volledige speelschema van de Premier League Darts 2021 op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting: Michael van Gerwen opent Premier League met gelijkspel tegen Van den Bergh Bekijk deze video » Michael van Gerwen kijkt terug op moeilijke periode: "Tijd voor gezin genomen" Bekijk deze video »
Darts :
Zien: Michael van Gerwen droogt Peter Wright af in Premier League Darts 2021

Vormdip
Van Gerwen hoopt in de Premier League zijn vormdip van het afgelopen jaar te boven te komen en leek dinsdagavond aardig op weg. De wedstrijd ging eerst nog gelijk op, tot 2-2, maar vervolgens sprintte Van Gerwen weg bij zijn tegenstander. Uiteindelijk won hij met 7-2; "een klinkende overwinning", in de woorden van commentator Jacques Nieuwlaat.

Bekijk de samenvatting van Michael van Gerwen - Peter Wright hierboven. Bekijk het volledige speelschema van de Premier League Darts 2021 op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Michael van Gerwen droogt Peter Wright af in Premier League Darts 2021 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier