Michael van Gerwen rekent af met "grote mond" Peter Wright: "Zakte volledig door het ijs"

Michael van Gerwen rekent af met "grote mond" Peter Wright: "Zakte volledig door het ijs"

De rivaliteit tussen Michael van Gerwen en Peter Wright lijkt de laatste jaren alleen maar te zijn toegenomen. De nummers twee en drie van de wereld (Gerwyn Price is inmiddels de nummer één) namen het dinsdag tegen elkaar op in de Premier League en na afloop had Van Gerwen nog een appeltje te schillen met Wright.

Lees verder onder de video.

<em>Michael van Gerwen</em> rekent af met &quot;grote mond&quot; <em>Peter Wright</em>: &quot;Zakte volledig door het ijs&quot; De rivaliteit tussen Michael van Gerwen en Peter Wright lijkt de laatste jaren alleen maar te zijn toegenomen. De nummers twee en drie van de wereld (Gerwyn Price is inmiddels de nummer één) namen het dinsdag tegen elkaar op in de Premier League en na afloop had Van Gerwen nog een appeltje te schillen met Wright. Lees verder onder de video. "Grote mond"Het was van beide kanten geen hoogstaande wedstrijd, maar Van Gerwen won toch met ruime cijfers: 7-2. In het interview met Arjan van der Giessen had de Nederlander het over de "grote mond" van Wright. "Hij zakte volledig door het ijs," aldus Van Gerwen. "Zo zie je maar: je kunt wel een grote mond hebben, maar als je het dan niet waarmaakt, dan krijg je 'm op je neus." Bekijk het interview met Michael van Gerwen hierboven. Bekijk het volledige speelschema van de Premier League Darts 2021 op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting: Michael van Gerwen opent Premier League met gelijkspel tegen Van den Bergh Bekijk deze video » Michael van Gerwen kijkt terug op moeilijke periode: "Tijd voor gezin genomen" Bekijk deze video »
Darts :
Michael van Gerwen rekent af met "grote mond" Peter Wright: "Zakte volledig door het ijs"

"Grote mond"
Het was van beide kanten geen hoogstaande wedstrijd, maar Van Gerwen won toch met ruime cijfers: 7-2. In het interview met Arjan van der Giessen had de Nederlander het over de "grote mond" van Wright. "Hij zakte volledig door het ijs," aldus Van Gerwen. "Zo zie je maar: je kunt wel een grote mond hebben, maar als je het dan niet waarmaakt, dan krijg je 'm op je neus."

Bekijk het interview met Michael van Gerwen hierboven. Bekijk het volledige speelschema van de Premier League Darts 2021 op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Michael van Gerwen rekent af met "grote mond" Peter Wright: "Zakte volledig door het ijs" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier