LuckyTV: Herman Tjeenk Willink wantrouwt journalisten op Binnenhof, "wat wilt u?"

LuckyTV: Herman Tjeenk Willink wantrouwt journalisten op Binnenhof, "wat wilt u?"

De formatie van een nieuw kabinet gaat weer verder nu de 79-jarige (!) Herman Tjeenk Willink is aangesteld als nieuwe informateur. LuckyTV drijft in een nieuw filmpje de spot met zijn leeftijd door hem op te voeren als de doorsnee wantrouwende bejaarde: "Wat wilt u?"

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Herman Tjeenk Willink wantrouwt journalisten op Binnenhof, &quot;wat wilt u?&quot; De formatie van een nieuw kabinet gaat weer verder nu de 79-jarige (!) Herman Tjeenk Willink is aangesteld als nieuwe informateur. LuckyTV drijft in een nieuw filmpje de spot met zijn leeftijd door hem op te voeren als de doorsnee wantrouwende bejaarde: "Wat wilt u?" Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. JournalistenTjeenk Willink arriveert op het Binnenhof en op het moment dat hij uitstapt, staat hij meteen oog in oog met een horde journalisten. De 79-jarige PvdA'er lijkt hier enigszins door verrast, maar probeert zo goed en zo kwaad als het gaat een paar vragen te beantwoorden. Hij komt echter tot een behoorlijk onsamenhangend verhaal. Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: NOS-verslaggever Marleen de Rooy vindt politieke chaos "natte droom" Bekijk deze video » LuckyTV: Marleen de Rooy (NOS) betrapt Mark Rutte op ongemakkelijk moment Bekijk deze video » LuckyTV: gelovigen kijken op Tweede Paasdag samen naar herhalingen van Airwolf Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: Herman Tjeenk Willink wantrouwt journalisten op Binnenhof, "wat wilt u?"

Journalisten
Tjeenk Willink arriveert op het Binnenhof en op het moment dat hij uitstapt, staat hij meteen oog in oog met een horde journalisten. De 79-jarige PvdA'er lijkt hier enigszins door verrast, maar probeert zo goed en zo kwaad als het gaat een paar vragen te beantwoorden. Hij komt echter tot een behoorlijk onsamenhangend verhaal.

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Herman Tjeenk Willink wantrouwt journalisten op Binnenhof, "wat wilt u?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier