Beau gemist? André Hazes over André Hazes

Beau gemist? André Hazes over André Hazes

Jeroen van der Boom en André Hazes jr. kunnen niet wachten tot ze Ziggo Dome weer in kunnen met de Holland Zingt Hazes-concerten. Bij Beau gingen de twee in op het fenomeen André Hazes: "Ik ben denk ik zijn allergrootste fan", aldus zijn zoon.

'Leef langer zonder dan met hem'
Die is inmiddels zelfs een beetje naar zijn vader gaan kijken als fan, geeft hij aan: "Ik leef nu eigenlijk veel langer zonder hem dan met hem dus ik kijk een beetje als fan."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 6 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau gemist?</em> André Hazes over André Hazes Jeroen van der Boom en André Hazes jr. kunnen niet wachten tot ze Ziggo Dome weer in kunnen met de Holland Zingt Hazes-concerten. Bij Beau gingen de twee in op het fenomeen André Hazes: "Ik ben denk ik zijn allergrootste fan", aldus zijn zoon. 'Leef langer zonder dan met hem'Die is inmiddels zelfs een beetje naar zijn vader gaan kijken als fan, geeft hij aan: "Ik leef nu eigenlijk veel langer zonder hem dan met hem dus ik kijk een beetje als fan." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 6 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 6 april terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beau gemist? André Hazes over André Hazes


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? André Hazes over André Hazes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier