Zien: Duncan Laurence in de Ellen Show

Zien: Duncan Laurence in de Ellen Show

Duncan Laurence is door het dolle heen nu hij samen met Fletcher te zien was in de Ellen Show, met zijn nummer Arcade. Vanwege de coronacrisis kon de Songfestivalzanger niet lijfelijk aanwezig zijn in de studio, waardoor een speciaal opgenomen videoclip werd vertoond, maar dat mag de pret zeker niet drukken: "Dat is Ellen, en ze houdt mijn album in haar handen, ahhhh", roept Laurence uit op Instagram. De beelden van de Ellen Show zie je hieronder.

Zien: Duncan Laurence in de <em>Ellen Show</em> Duncan Laurence is door het dolle heen nu hij samen met Fletcher te zien was in de Ellen Show, met zijn nummer Arcade. Vanwege de coronacrisis kon de Songfestivalzanger niet lijfelijk aanwezig zijn in de studio, waardoor een speciaal opgenomen videoclip werd vertoond, maar dat mag de pret zeker niet drukken: "Dat is Ellen, en ze houdt mijn album in haar handen, ahhhh", roept Laurence uit op Instagram. De beelden van de Ellen Show zie je hieronder. View this post on Instagram A post shared by π•―π–šπ–“π–ˆπ–†π–“ π•·π–†π–šπ–—π–Šπ–“π–ˆπ–Š (@itsduncanlaurence) Bekijk ook Beau gemist? Duncan Laurence mocht optreden in Amerikaanse 'The Today Show' Bekijk deze video » Video: Duncan Laurence nu ook naar The Ellen DeGeneres Show Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Duncan Laurence in de Ellen Show of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier