Heftige beelden uit Kinderen van Ruinerwold: agressie vader zorgt voor angstige kinderen

Heftige beelden uit Kinderen van Ruinerwold: agressie vader zorgt voor angstige kinderen

Woensdagavond is in Kinderen van Ruinerwold te zien dat de sfeer in het huis soms te snijden was, op momenten dat vader de kinderen agressief bejegende. "Je was wel gewoon echt bang", vertelt Edino.

'Gevoel dat je doodging'
Het geweld nam erg heftige vormen aan, laat de oudste zoon Shin weten: "Dan ging hij je zo lang wurgen tot je dan bijna het gevoel had dat je doodging en dan liet hij je los." Bekijk de video van 2Doc hieronder.

Heftige beelden uit <em>Kinderen van Ruinerwold</em>: agressie vader zorgt voor angstige kinderen Woensdagavond is in Kinderen van Ruinerwold te zien dat de sfeer in het huis soms te snijden was, op momenten dat vader de kinderen agressief bejegende. "Je was wel gewoon echt bang", vertelt Edino. 'Gevoel dat je doodging'Het geweld nam erg heftige vormen aan, laat de oudste zoon Shin weten: "Dan ging hij je zo lang wurgen tot je dan bijna het gevoel had dat je doodging en dan liet hij je los." Bekijk de video van 2Doc hieronder. De documentaireserie De kinderen van Ruinerwold is iedere woensdag om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van De kinderen van Ruinerwold terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Woensdag in Kinderen van Ruinerwold: "Ik liep in vrouwenkleding door de stad" Bekijk deze video »
De kinderen van Ruinerwold - aflevering 3

Na 10 jaar ontmoeten de oudste kinderen van Ruinerwold de jongste kinderen weer; hoe zal dat gaan? In de derde aflevering van 'De kinderen van Ruinerwold' vertellen de oudsten over het geloof van hun vader, het fysieke misbruik en begint de rechtszaak. Kijk het vanavond om 21.30u op NPO 1 bit.ly/kinderenvanruinerwold3

Posted by 2Doc.nl on Tuesday, April 6, 2021
TV :
Heftige beelden uit Kinderen van Ruinerwold: agressie vader zorgt voor angstige kinderen

De documentaireserie De kinderen van Ruinerwold is iedere woensdag om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van De kinderen van Ruinerwold terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Reageer hieronder op 'Heftige beelden uit Kinderen van Ruinerwold: agressie vader zorgt voor angstige kinderen'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier