Trailer: Mr. and Mrs. Smith woensdag te zien bij Veronica

Trailer: Mr. and Mrs. Smith woensdag te zien bij Veronica

Op het eerste gezicht zijn Jane en John in de film Mr. and Mrs. Smith het zoveelste echtpaar met een uitgeblust huwelijk. Maar er is meer aan de hand: de Smithjes leiden allebei een strikt geheim – en retespannend – dubbelleven. Bekijk de trailer van Mr. and Mrs. Smith hieronder.

Mr. and Mrs. Smith is woensdag 7 april om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt Mr. and Mrs. Smith huren via ondermeer Pathe Thuis.

Trailer: <em>Mr. and Mrs. Smith</em> woensdag te zien bij <em>Veronica</em> Op het eerste gezicht zijn Jane en John in de film Mr. and Mrs. Smith het zoveelste echtpaar met een uitgeblust huwelijk. Maar er is meer aan de hand: de Smithjes leiden allebei een strikt geheim – en retespannend – dubbelleven. Bekijk de trailer van Mr. and Mrs. Smith hieronder. Mr. and Mrs. Smith is woensdag 7 april om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt Mr. and Mrs. Smith huren via ondermeer Pathe Thuis. Bekijk ook Dave Roelvink grapt over Just Say Yes-rol: "We gaan internationaal ouwe" Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Monster: vanaf 7 mei op Netflix Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Mr. and Mrs. Smith woensdag te zien bij Veronica


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Mr. and Mrs. Smith woensdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier