Chateau Meiland: Erica wijst Martien op ouderdom, "Een en al rimpel"

Chateau Meiland: Erica wijst Martien op ouderdom, "Een en al rimpel"

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Martien Meiland wordt regelmatig geschilderd door fans, die hem de kunstwerken daarna maar wat graag opsturen. Soms is daar echter nog wel wat op aan te merken, zoals op een beeltenis waarop de nodige rimpels te zien zijn: "Dat komt door veel te lang in de zon zitten, zonder creme en zonder aftersun. Dan krijg je zo'n craquelé", zegt hij.

'Zo zie jij er gewoon uit'
Erica ziet de gelijkenis met het schilderij echter wel: "Zo zie jij er gewoon uit Martien." Die is het daar uiteraard helemaal niet mee eens: "Ach doe niet zo stom!" Maar zijn vrouw spaart hem niet en doet er zelfs nog een schepje bovenop: "Nu ook, als ik nu kijk. Het is een en al rimpel." Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder.

<em>Chateau Meiland</em>: Erica wijst Martien op ouderdom, &quot;Een en al rimpel&quot; Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Martien Meiland wordt regelmatig geschilderd door fans, die hem de kunstwerken daarna maar wat graag opsturen. Soms is daar echter nog wel wat op aan te merken, zoals op een beeltenis waarop de nodige rimpels te zien zijn: "Dat komt door veel te lang in de zon zitten, zonder creme en zonder aftersun. Dan krijg je zo'n craquelé", zegt hij. 'Zo zie jij er gewoon uit'Erica ziet de gelijkenis met het schilderij echter wel: "Zo zie jij er gewoon uit Martien." Die is het daar uiteraard helemaal niet mee eens: "Ach doe niet zo stom!" Maar zijn vrouw spaart hem niet en doet er zelfs nog een schepje bovenop: "Nu ook, als ik nu kijk. Het is een en al rimpel." Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Erica wijst Martien op ouderdom, "Een en al rimpel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier