Thomas Berge over wallen-behandeling: "Prikje en dan is het weg"

Thomas Berge over wallen-behandeling: "Prikje en dan is het weg"

Thomas Berge is bij Koffietijd te gast en ze hebben het over zijn nieuwe single. Helaas geen optreden wegens stemproblemen, maar die houden ze nog tegoed. Thomas heeft het ook over zijn wallen-behandeling. De zanger had veel last van wallen en nu zijn ze weg: "Prikje en dan is het weg." Bekijk het Koffietijd-fragment met Thomas hieronder.

<em>Thomas Berge</em> over wallen-behandeling: &quot;Prikje en dan is het weg&quot; Thomas Berge is bij Koffietijd te gast en ze hebben het over zijn nieuwe single. Helaas geen optreden wegens stemproblemen, maar die houden ze nog tegoed. Thomas heeft het ook over zijn wallen-behandeling. De zanger had veel last van wallen en nu zijn ze weg: "Prikje en dan is het weg." Bekijk het Koffietijd-fragment met Thomas hieronder. Bekijk ook Dinsdag in de 5 Uur Show: Gert-Jan Segers en 'Een rondje André Hazes' Bekijk deze video » Videoclip: Thomas Berge - Nooit had ik door Bekijk deze video »
TV :
Thomas Berge over wallen-behandeling: "Prikje en dan is het weg"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Thomas Berge over wallen-behandeling: "Prikje en dan is het weg" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier