Emotionele eerste beelden Tafel voor twee: van spijtbetuiging tot huwelijksaanzoek

Emotionele eerste beelden Tafel voor twee: van spijtbetuiging tot huwelijksaanzoek

Vanaf vanavond (woensdag 7 april) is het nieuwe programma Tafel voor twee te zien op NPO 3, waarin de initiatiefnemer van een diner zijn of haar nietsvermoedende tafelgenoot verrast met een speciale boodschap. In de eerste beelden van het programma is te zien dat dat van alles kan zijn: van een emotionele spijtbetuiging tot een huwelijksaanzoek.

Bekijk de eerste beelden van Tafel voor twee hieronder.

Het nieuwe programma Tafel voor twee is vanaf woensdag 7 april wekelijks rond 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Tafel voor twee terugkijken bij Gids.tv.

Emotionele eerste beelden <em>Tafel voor twee</em>: van spijtbetuiging tot huwelijksaanzoek Vanaf vanavond (woensdag 7 april) is het nieuwe programma Tafel voor twee te zien op NPO 3, waarin de initiatiefnemer van een diner zijn of haar nietsvermoedende tafelgenoot verrast met een speciale boodschap. In de eerste beelden van het programma is te zien dat dat van alles kan zijn: van een emotionele spijtbetuiging tot een huwelijksaanzoek. Bekijk de eerste beelden van Tafel voor twee hieronder. Het nieuwe programma Tafel voor twee is vanaf woensdag 7 april wekelijks rond 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Tafel voor twee terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nick, Simon & Kees maken docuserie over ABBA: Take a Chance On Me Bekijk deze video » Nieuw seizoen The Voice Kids start vrijdag bij RTL 4: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Emotionele eerste beelden Tafel voor twee: van spijtbetuiging tot huwelijksaanzoek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier