Gouden keeltjes in Chantal's Beauty Camper: "Ik ken nooit de teksten"

Gouden keeltjes in Chantal's Beauty Camper: "Ik ken nooit de teksten"

In een nieuwe aflevering van 'Chantal's Beauty Camper' is te zien hoe Chantal Janzen, Fred van Leer en Leco van Zadelhoff de sterren van de hemel zingen. Fred van Leer laat tussen het zingen door wel weten dat hij de teksten nooit kent. Ook is Leco wat afgeleid door de zangkunsten van zijn collega's want hij botst tegen een paal. Bekijk het fragment hieronder.

Chantal's Beauty Camper is elke woensdag te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Chantal's Beauty Camper terugkijken via Gids.tv.

Gouden keeltjes in <em>Chantal's Beauty Camper</em>: &quot;Ik ken nooit de teksten&quot; In een nieuwe aflevering van 'Chantal's Beauty Camper' is te zien hoe Chantal Janzen, Fred van Leer en Leco van Zadelhoff de sterren van de hemel zingen. Fred van Leer laat tussen het zingen door wel weten dat hij de teksten nooit kent. Ook is Leco wat afgeleid door de zangkunsten van zijn collega's want hij botst tegen een paal. Bekijk het fragment hieronder. Chantal's Beauty Camper is elke woensdag te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Chantal's Beauty Camper terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Fred van Leer over bevallingstrauma: "Ik stond aan de verkeerde kant" Bekijk deze video » Chantal's Beauty Camper: Chantal Janzen gaat voor kort, pittig én grijs Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gouden keeltjes in Chantal's Beauty Camper: "Ik ken nooit de teksten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier