Zien: Married At First Sight-kandidaat Lars heeft geluk in de liefde teruggevonden

Zien: Married At First Sight-kandidaat Lars heeft geluk in de liefde teruggevonden

We kennen Lars allemaal nog wel van zijn deelname aan het programma 'Married at First Sight'. Lars stapje vorig jaar samen met Lizzy in het huwelijksbootje, maar helaas was de liefde al snel afgelopen. Gelukkig voor Lars heeft cupido zijn werk weer goed gedaan, hij heeft namelijk het geluk in de liefde weer teruggevonden.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Married At First Sight</em>-kandidaat Lars heeft geluk in de <em>liefde</em> teruggevonden We kennen Lars allemaal nog wel van zijn deelname aan het programma 'Married at First Sight'. Lars stapje vorig jaar samen met Lizzy in het huwelijksbootje, maar helaas was de liefde al snel afgelopen. Gelukkig voor Lars heeft cupido zijn werk weer goed gedaan, hij heeft namelijk het geluk in de liefde weer teruggevonden. Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe liefdeLars moest voor zijn werk al politieman een voorlichting geven op school en heeft vervolgens een van de juffen in de boeien geslagen: "We gingen een drankje drinken en spraken al snel meer af." Aan RTL-Boulevard laat Lars weten dat hij en Lizzy geen contact meer hebben. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Married At First Sight-kandidaat Lars heeft geluk in de liefde teruggevonden

Nieuwe liefde
Lars moest voor zijn werk al politieman een voorlichting geven op school en heeft vervolgens een van de juffen in de boeien geslagen: "We gingen een drankje drinken en spraken al snel meer af." Aan RTL-Boulevard laat Lars weten dat hij en Lizzy geen contact meer hebben.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Married At First Sight-kandidaat Lars heeft geluk in de liefde teruggevonden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier