André Hazes heeft een nieuwe vriendin: "Twee weken in bed gelegen!" (video)

André Hazes heeft een nieuwe vriendin: "Twee weken in bed gelegen!" (video)

André Hazes heeft officieel een nieuwe liefde. Na een pittig vragenvuur van Beau in zijn talkshow, doorbrak hij het wekenlange zwijgen en vertelde toch dat hij 'gek is op' influencer Sarah van Soelen.

In bed gelegen
En hoewel dat nog vrij schattig en onschudlig klinkt, haakt hij later op een bijzondere manier in op een uitspraak van Jeroen van de Boom. Jeroen vertelt dat hij klaar is voor het optreden, want hij heeft de afgelopen twee weken in bed gelegen. Hierop roept André lachend: "Ja ik ook!"

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>André Hazes</em> heeft een nieuwe vriendin: &quot;Twee weken in bed gelegen!&quot; (video) André Hazes heeft officieel een nieuwe liefde. Na een pittig vragenvuur van Beau in zijn talkshow, doorbrak hij het wekenlange zwijgen en vertelde toch dat hij 'gek is op' influencer Sarah van Soelen. In bed gelegenEn hoewel dat nog vrij schattig en onschudlig klinkt, haakt hij later op een bijzondere manier in op een uitspraak van Jeroen van de Boom. Jeroen vertelt dat hij klaar is voor het optreden, want hij heeft de afgelopen twee weken in bed gelegen. Hierop roept André lachend: "Ja ik ook!" Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook André Hazes reageert in Beau op geruchten liefdesleven: "Ik ben gek op dat meisje" Bekijk deze video » André Hazes en Jeroen van der Boom zingen 'Als ik jou vergeef' live bij Beau Bekijk deze video »
TV :
André Hazes heeft een nieuwe vriendin: "Twee weken in bed gelegen!" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Hazes heeft een nieuwe vriendin: "Twee weken in bed gelegen!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier