Big Brother: Dit zijn de drie finalisten voor de finale van Big Brother

Big Brother: Dit zijn de drie finalisten voor de finale van Big Brother

Met nog slecht twee dagen voor de finale is het experiment van Big Brother-bewoner Michel afgelopen. Big Brother roept de overgebleven kandidaten naar de televisie om het slechte nieuws te vertellen. Michel wordt onder luidt applaus van zijn medebewoners uitgezwaaid: “Michel bedankt, Michel bedankt!”

<em>Big Brother</em>: Dit zijn de drie <em>finalisten</em> voor de <em>finale</em> van Big Brother Met nog slecht twee dagen voor de finale is het experiment van Big Brother-bewoner Michel afgelopen. Big Brother roept de overgebleven kandidaten naar de televisie om het slechte nieuws te vertellen. Michel wordt onder luidt applaus van zijn medebewoners uitgezwaaid: “Michel bedankt, Michel bedankt!” Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Big Brother: Jill, Michel, Liese & Nick over waarom zij finale moeten winnen Bekijk deze video » Big Brother: Nick neemt alvast afscheid van Rudy, de camera Bekijk deze video »

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Big Brother: Dit zijn de drie finalisten voor de finale van Big Brother of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier