Ernst Kuipers over bijwerkingen AstraZeneca vaccin: "Zelfde als anticonceptiepil"

Ernst Kuipers over bijwerkingen AstraZeneca vaccin: "Zelfde als anticonceptiepil"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ernst Kuipers</em> over bijwerkingen <em>AstraZeneca</em> vaccin: &quot;Zelfde als anticonceptiepil&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 april terugkijken bij Gids.tv. Trombose en een verlaagd aantal bloedplaatjes zijn een zeer zeldzame bijwerking van het AstraZeneca-vaccin. Deze bijwerkingen zouden volgens onderzoekkers bij één op de honderdduizend mensen van krahct zijn. Volgens Ernst Kuipers zijn deze bijwerkingen ook aanwezig bij het nemen van een paracetamol en de anticonceptiepil. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ernst Kuipers over bijwerkingen AstraZeneca vaccin: "Zelfde als anticonceptiepil"

Trombose en een verlaagd aantal bloedplaatjes zijn een zeer zeldzame bijwerking van het AstraZeneca-vaccin. Deze bijwerkingen zouden volgens onderzoekkers bij één op de honderdduizend mensen van krahct zijn. Volgens Ernst Kuipers zijn deze bijwerkingen ook aanwezig bij het nemen van een paracetamol en de anticonceptiepil.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ernst Kuipers over bijwerkingen AstraZeneca vaccin: "Zelfde als anticonceptiepil" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier