Op1 gemist? Steeds meer huisartsen hebben last van zwabberend vaccinbeleid

Op1 gemist? Steeds meer huisartsen hebben last van zwabberend vaccinbeleid

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Steeds meer <em>huisartsen</em> hebben last van zwabberend <em>vaccinbeleid</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 7 april terugkijken bij Gids.tv. Als we Astrid Hertogh moeten geloven staat het water aan de lippen bij veel huisartsen. Nadat een patiënt zijn coronavaccinatie heeft ontvangen moet hij vijftien minuten wachten op eventuele bijwerkingen. De rijen bij de wachtkamers worden hierdoor ontzettend groot. Huisartsen hebben enorm veel last van het zwabberende beleid. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Steeds meer huisartsen hebben last van zwabberend vaccinbeleid

Als we Astrid Hertogh moeten geloven staat het water aan de lippen bij veel huisartsen. Nadat een patiënt zijn coronavaccinatie heeft ontvangen moet hij vijftien minuten wachten op eventuele bijwerkingen. De rijen bij de wachtkamers worden hierdoor ontzettend groot. Huisartsen hebben enorm veel last van het zwabberende beleid.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Steeds meer huisartsen hebben last van zwabberend vaccinbeleid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier