LuckyTV: Het was weer gezellig tijdens de formaties in Den Haag

LuckyTV: Het was weer gezellig tijdens de formaties in Den Haag

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Het was weer gezellig tijdens de <em>formaties</em> in Den Haag Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. De formaties zijn weer gestart in Den Haag en dat is voor LuckyTV natuurlijk een uitgelezen mogelijkheid om weer een hilarische sketch te maken. In de sketch is te zien hoe Khadija Arib ruziet met de pers en Thierry Baudet intiem wordt met Caroline van der Plas. Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. LuckyTV: Alles gaat fout tijdens beëdiging van nieuwe Tweede Kamerleden Bekijk deze video » LuckyTV: NOS-verslaggever Marleen de Rooy vindt politieke chaos "natte droom" Bekijk deze video »
Talkshow :
LuckyTV: Het was weer gezellig tijdens de formaties in Den Haag

De formaties zijn weer gestart in Den Haag en dat is voor LuckyTV natuurlijk een uitgelezen mogelijkheid om weer een hilarische sketch te maken. In de sketch is te zien hoe Khadija Arib ruziet met de pers en Thierry Baudet intiem wordt met Caroline van der Plas.

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Het was weer gezellig tijdens de formaties in Den Haag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier