Onze boerderij in Europa met Jos en Dycke gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij in Europa met Jos en Dycke gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Onze boerderij in Europa: Jos in Duitsland

Onze boerderij in Europa met Jos en Dycke gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Vanavond in Onze Boerderij in Europa: Jos wilde boeren in Oost-Duitsland Bekijk deze video » Yvon Jaspers reist met boer Jos en Dycke naar Duitsland. 25 jaar geleden droomde Jos van een carrière in Oost-Duitsland. Hij koos er toen voor om het niet te doen. IndrukwekkendNu leggen Jos en Dycke hun oor te luisteren bij de drie broers De Vries die de stap wél hebben gezet. Ze runnen alle drie een indrukwekkend groot bedrijf met schapen, geiten en koeien. Ze spelen zelfs een rol in de Duitse landelijke politiek. WijnOok ontmoeten ze Hanneke, een jonge Duitse wijnboerin die onderdeel uitmaakt van de zogenaamde Rieslinggeneratie: een nieuwe groep jonge wijnboeren die de wijn weer hip wil maken. Ze probeert op de klimaatverandering in te spelen door een druivensoort in te zetten die bestand is tegen die weersveranderingen. Boer Zoekt Vrouw-Steffi in Onze Boerderij In Europa: ‘Paardenwereld is keihard’ Bekijk deze video » Boer Zoekt Vrouw-Michelle vertelt in Onze Boerderij In Europa over huwelijksaanzoek Bekijk deze video »
Uitzending :
Onze boerderij in Europa met Jos en Dycke gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Yvon Jaspers reist met boer Jos en Dycke naar Duitsland. 25 jaar geleden droomde Jos van een carrière in Oost-Duitsland. Hij koos er toen voor om het niet te doen.

Indrukwekkend
Nu leggen Jos en Dycke hun oor te luisteren bij de drie broers De Vries die de stap wél hebben gezet. Ze runnen alle drie een indrukwekkend groot bedrijf met schapen, geiten en koeien. Ze spelen zelfs een rol in de Duitse landelijke politiek.

Wijn
Ook ontmoeten ze Hanneke, een jonge Duitse wijnboerin die onderdeel uitmaakt van de zogenaamde Rieslinggeneratie: een nieuwe groep jonge wijnboeren die de wijn weer hip wil maken. Ze probeert op de klimaatverandering in te spelen door een druivensoort in te zetten die bestand is tegen die weersveranderingen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Onze boerderij in Europa

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Onze boerderij in Europa met Jos en Dycke gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier