Zien: Jonny Clayton gooit 9-darter in Premier League Darts 2021

Zien: Jonny Clayton gooit 9-darter in Premier League Darts 2021

De Welshman Jonny Clayton verkeert al een tijdje in een blakende vorm, en dat liet hij woensdag (7 april) opnieuw zien in zijn Premier League-wedstrijd tegen José de Sousa. Clayton gooide een prachtige negendarter.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Jonny Clayton</em> gooit 9-darter in Premier League Darts 2021 De Welshman Jonny Clayton verkeert al een tijdje in een blakende vorm, en dat liet hij woensdag (7 april) opnieuw zien in zijn Premier League-wedstrijd tegen José de Sousa. Clayton gooide een prachtige negendarter. Lees verder onder de video. Gedeeld eersteDe negendarter vormde voor Clayton de opmaat naar een 3-7 overwinning op de Portugees. Het betekende Claytons tweede overwinning in drie wedstrijden, en met vijf punten staat hij momenteel gedeeld eerste in de Premier League (samen met Dimitri van den Bergh en Michael van Gerwen). Bekijk de negendarter van Jonny Clayton hierboven. Bekijk het volledige speelschema van de Premier League Darts 2021 op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting: Michael van Gerwen opent Premier League met gelijkspel tegen Van den Bergh Bekijk deze video » Zien: Michael van Gerwen droogt Peter Wright af in Premier League Darts 2021 Bekijk deze video »
Darts :
Zien: Jonny Clayton gooit 9-darter in Premier League Darts 2021

Gedeeld eerste
De negendarter vormde voor Clayton de opmaat naar een 3-7 overwinning op de Portugees. Het betekende Claytons tweede overwinning in drie wedstrijden, en met vijf punten staat hij momenteel gedeeld eerste in de Premier League (samen met Dimitri van den Bergh en Michael van Gerwen).

Bekijk de negendarter van Jonny Clayton hierboven. Bekijk het volledige speelschema van de Premier League Darts 2021 op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jonny Clayton gooit 9-darter in Premier League Darts 2021 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier