LuckyTV: Joost Eerdmans wil dat Farid Azarkan bek houdt en Liane den Haan is dronken

LuckyTV: Joost Eerdmans wil dat Farid Azarkan bek houdt en Liane den Haan is dronken

Enkele weken geleden ging LuckyTV viral met een hilarische video over het formatie-overleg met de lijsttrekkers. Wopke Hoekstra schitterde destijds in de hoofdrol, maar bij een nieuwe formatievideo schitterende onder anderen Farid Azarkan, Joost Eerdmans, Gert-Jan Segers en Liane den Haan.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Joost Eerdmans wil dat Farid Azarkan bek houdt en Liane den Haan is dronken Enkele weken geleden ging LuckyTV viral met een hilarische video over het formatie-overleg met de lijsttrekkers. Wopke Hoekstra schitterde destijds in de hoofdrol, maar bij een nieuwe formatievideo schitterende onder anderen Farid Azarkan, Joost Eerdmans, Gert-Jan Segers en Liane den Haan. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. JudasDENK-lijsttrekker Azarkan is niet te beroerd om de uitspraken van Segers, die niet meer met Mark Rutte in een kabinet wil, aan te halen; hij noemt de christelijke lijsttrekker "Judas", maar Eerdmans (JA21) vindt dat Azarkan zijn bek moet houden. Verder zien we hoe Liane den Haan van 50PLUS iets te diep in het glaasje heeft gekeken en kopjes en schoteltjes vernield en dat Caroline van der Plas (BBB) boerend en schetend binnenkomt. Wopke Hoekstra is ondertussen opvallend relaxed. Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Marleen de Rooy (NOS) betrapt Mark Rutte op ongemakkelijk moment Bekijk deze video » LuckyTV: gelovigen kijken op Tweede Paasdag samen naar herhalingen van Airwolf Bekijk deze video » LuckyTV: Herman Tjeenk Willink wantrouwt journalisten op Binnenhof, "wat wilt u?" Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: Joost Eerdmans wil dat Farid Azarkan bek houdt en Liane den Haan is dronken

Judas
DENK-lijsttrekker Azarkan is niet te beroerd om de uitspraken van Segers, die niet meer met Mark Rutte in een kabinet wil, aan te halen; hij noemt de christelijke lijsttrekker "Judas", maar Eerdmans (JA21) vindt dat Azarkan zijn bek moet houden. Verder zien we hoe Liane den Haan van 50PLUS iets te diep in het glaasje heeft gekeken en kopjes en schoteltjes vernield en dat Caroline van der Plas (BBB) boerend en schetend binnenkomt. Wopke Hoekstra is ondertussen opvallend relaxed.

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Joost Eerdmans wil dat Farid Azarkan bek houdt en Liane den Haan is dronken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier