Beau gemist? Diederik Gommers kritisch op vaccinatiestrategie Hugo de Jonge

Beau gemist? Diederik Gommers kritisch op vaccinatiestrategie Hugo de Jonge

Diederik Gommers, de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, zat donderdagavond weer aan tafel bij Beau om een update te geven over de coronapandemie. Gommers was opvallend kritisch op de vaccinatiestrategie van Hugo de Jonge.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 7 april terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Diederik Gommers kritisch op vaccinatiestrategie <em>Hugo de Jonge</em> Diederik Gommers, de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, zat donderdagavond weer aan tafel bij Beau om een update te geven over de coronapandemie. Gommers was opvallend kritisch op de vaccinatiestrategie van Hugo de Jonge. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 7 april terugkijken bij Gids.tv. ExpertsEr is opnieuw een prikstop ingelast met het AstraZeneca-vaccin, omdat er bij meerdere gevaccineerden een zware vorm van trombose opdook. Volgens Gommers had minister De Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport moeten luisteren naar de experts. Die zeggen dat het risico op bijwerkingen - en de kans op een verband tussen AstraZeneca en trombose - zeer laag is. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Beau gemist? Diederik Gommers noemt situatie in ziekenhuizen ‘onhoudbaar’ Bekijk deze video » LuckyTV: Joost Eerdmans wil dat Farid Azarkan bek houdt en Liane den Haan is dronken Bekijk deze video » Beau gemist? Jaïr Ferwerda wordt keihard genegeerd door Khadija Arib Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Diederik Gommers kritisch op vaccinatiestrategie Hugo de Jonge

Experts
Er is opnieuw een prikstop ingelast met het AstraZeneca-vaccin, omdat er bij meerdere gevaccineerden een zware vorm van trombose opdook. Volgens Gommers had minister De Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport moeten luisteren naar de experts. Die zeggen dat het risico op bijwerkingen - en de kans op een verband tussen AstraZeneca en trombose - zeer laag is.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Diederik Gommers kritisch op vaccinatiestrategie Hugo de Jonge of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier