Beau gemist? ‘Framing van Maurice de Hond voor klusjesman in Deventer moordzaak’

Beau gemist? ‘Framing van Maurice de Hond voor klusjesman in Deventer moordzaak’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 7 april terugkijken bij Gids.tv.

In Beau spreekt onder anderen Annegriet Wietsma over de zesdelige podcast De Deventer Mediazaak. Hierin staat de Deventer moordzaak centraal, waarin ‘klusjesman’ Michaël de Jong door Maurice de Hond als schuldige werd aangewezen. “Achteraf zie je dat het een grote framing is geweest. Mensen zijn daarin blijven geloven”, zegt advocaat Jan Vlug.

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? ‘Framing van Maurice de Hond voor klusjesman in Deventer moordzaak’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 7 april terugkijken bij Gids.tv. In Beau spreekt onder anderen Annegriet Wietsma over de zesdelige podcast De Deventer Mediazaak. Hierin staat de Deventer moordzaak centraal, waarin ‘klusjesman’ Michaël de Jong door Maurice de Hond als schuldige werd aangewezen. “Achteraf zie je dat het een grote framing is geweest. Mensen zijn daarin blijven geloven”, zegt advocaat Jan Vlug. Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? ‘Framing van Maurice de Hond voor klusjesman in Deventer moordzaak’

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV