Beau: Ronald de Boer en John van Lottum leggen uit hoe spel padel werkt

Beau: Ronald de Boer en John van Lottum leggen uit hoe spel padel werkt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 7 april terugkijken bij Gids.tv.

Oud-voetballer Ronald de Boer en oud-tennisser John van Lottum zitten bij Beau aan tafel om meer te vertellen over het spel ‘padel’. Ze zijn allebei liefhebber van deze sport, wat een soort kruising is tussen tennis en squash, maar volgens Van Lottum is padel ‘best of both worlds’.

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Ronald de Boer en John van Lottum leggen uit hoe spel padel werkt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 7 april terugkijken bij Gids.tv. Oud-voetballer Ronald de Boer en oud-tennisser John van Lottum zitten bij Beau aan tafel om meer te vertellen over het spel ‘padel’. Ze zijn allebei liefhebber van deze sport, wat een soort kruising is tussen tennis en squash, maar volgens Van Lottum is padel ‘best of both worlds’. Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Ronald de Boer en John van Lottum leggen uit hoe spel padel werkt


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau: Ronald de Boer en John van Lottum leggen uit hoe spel padel werkt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV