Het Geheim Van De Meester start megaproject: reconstructie Nachtwacht van Rembrandt

Het Geheim Van De Meester start megaproject: reconstructie Nachtwacht van Rembrandt

Het team van Het Geheim Van De Meester begint vandaag aan een megaproject. Ze gaan niet zomaar een schilderij namaken, maar ze hebben besloten om zich te wagen aan een reconstructie van De Nachtwacht van Rembrandt.

Lees verder onder de video.

<em>Het Geheim Van De Meester</em> start megaproject: reconstructie <em>Nachtwacht van Rembrandt</em> Het team van Het Geheim Van De Meester begint vandaag aan een megaproject. Ze gaan niet zomaar een schilderij namaken, maar ze hebben besloten om zich te wagen aan een reconstructie van De Nachtwacht van Rembrandt. Lees verder onder de video. Hoe heeft Rembrandt de Nachtwacht geschilderd?Niet alleen is dit schilderij een van de beroemdste van de wereld. Ook qua formaat en complexiteit is dit kunstwerk een enorme uitdaging. Eerder onderzoek met de meest geavanceerde technieken is de aanleiding om schildertechnieken van de grootmeester na te bootsen en materialen te reconstrueren. Zo willen de onderzoekers ontdekken hoe Rembrandt dit meesterwerk heeft geschilderd. Bekijk de eerste beelden van Het Geheim Van De Meester over de Nachtwacht hierboven. De vierdelige reeks van Het Geheim Van De Meester over de Nachtwacht is in de winter van 2021 op televisie te zien. Heb je Het Geheim Van De Meester gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.
TV :
Het Geheim Van De Meester start megaproject: reconstructie Nachtwacht van Rembrandt

Hoe heeft Rembrandt de Nachtwacht geschilderd?
Niet alleen is dit schilderij een van de beroemdste van de wereld. Ook qua formaat en complexiteit is dit kunstwerk een enorme uitdaging. Eerder onderzoek met de meest geavanceerde technieken is de aanleiding om schildertechnieken van de grootmeester na te bootsen en materialen te reconstrueren. Zo willen de onderzoekers ontdekken hoe Rembrandt dit meesterwerk heeft geschilderd.

Bekijk de eerste beelden van Het Geheim Van De Meester over de Nachtwacht hierboven.

De vierdelige reeks van Het Geheim Van De Meester over de Nachtwacht is in de winter van 2021 op televisie te zien. Heb je Het Geheim Van De Meester gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV