Pijnlijke beelden: Charles Michel en Erdogan laten Von der Leyen niet zitten

Pijnlijke beelden: Charles Michel en Erdogan laten Von der Leyen niet zitten

Er is heel wat ophef ontstaan door de ‘stoelendans’ van de Turkse president Erdogan, EU-voorzitter Charles Michel en EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen. De Turkse president heeft Von der Leyen namelijk geen stoel aangeboden in een vergaderzaal in Ankara, en dat wordt hem niet bepaald in dank afgenomen.

Lees verder onder de video.

Pijnlijke beelden: Charles Michel en Erdogan laten <em>Von der Leyen niet zitten</em> Er is heel wat ophef ontstaan door de ‘stoelendans’ van de Turkse president Erdogan, EU-voorzitter Charles Michel en EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen. De Turkse president heeft Von der Leyen namelijk geen stoel aangeboden in een vergaderzaal in Ankara, en dat wordt hem niet bepaald in dank afgenomen. Lees verder onder de video. ‘Vernedering voor Von Der Leyen’Velen zien het als een vernedering dat Von der Leyen ongemakkelijk moest blijven staan toen zij de zaal binnenkwamen. Erdogan ging gewoon zitten op de ene stoel, Charles Michel besloot gewoon plaats te nemen op de andere zetel. “Ehm…”, was de reactie van Von der Leyen die ongemakkelijk moest blijven staan, waarna ze op een bank aan de zijkant ging zitten. Bekijk de pijnlijke beelden van The Guardian met Charles Michel en Erdogan die Von der Leyen figuurlijk laten zitten hierboven. Beau gemist? Fotograaf van blunder Kajsa Ollongren over ‘bijzondere foto’ Bekijk deze video » LuckyTV: Marleen de Rooy (NOS) betrapt Mark Rutte op ongemakkelijk moment Bekijk deze video »
Nieuws :
Pijnlijke beelden: Charles Michel en Erdogan laten Von der Leyen niet zitten

‘Vernedering voor Von Der Leyen’
Velen zien het als een vernedering dat Von der Leyen ongemakkelijk moest blijven staan toen zij de zaal binnenkwamen. Erdogan ging gewoon zitten op de ene stoel, Charles Michel besloot gewoon plaats te nemen op de andere zetel. “Ehm…”, was de reactie van Von der Leyen die ongemakkelijk moest blijven staan, waarna ze op een bank aan de zijkant ging zitten.

Bekijk de pijnlijke beelden van The Guardian met Charles Michel en Erdogan die Von der Leyen figuurlijk laten zitten hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pijnlijke beelden: Charles Michel en Erdogan laten Von der Leyen niet zitten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier