Donderdag in De 5 Uur Show: Xander de Buisonjé en Shirma Rouse

Donderdag in De 5 Uur Show: Xander de Buisonjé en Shirma Rouse

Donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de gasten met wie van alles wordt besproken, waaronder het laatste nieuws:

  • Xander de Buisonjé vraagt aandacht voor de onopgeloste zaak rond de doodgevonden baby Sem in 2006.
  • Ook is zangeres Shirma Rouse te gast.

Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder.

De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

Donderdag in <em>De 5 Uur Show</em>: Xander de Buisonjé en Shirma Rouse Donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de gasten met wie van alles wordt besproken, waaronder het laatste nieuws: Xander de Buisonjé vraagt aandacht voor de onopgeloste zaak rond de doodgevonden baby Sem in 2006. Ook is zangeres Shirma Rouse te gast. Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder. De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Beau gemist? Xander de Buisonjé zingt Er is nog hoop voor dode baby Sem Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Ouders van baby Sem uit Doetinchem al 15 jaar spoorloos Bekijk deze video »
TV :
Donderdag in De 5 Uur Show: Xander de Buisonjé en Shirma Rouse


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De 5 Uur Show: Xander de Buisonjé en Shirma Rouse of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier