Donderdag is de finale van Big Brother: bekijk de meest opvallende momenten

Donderdag is de finale van Big Brother: bekijk de meest opvallende momenten

Donderdag is het alweer tijd voor de grote finale van Big Brother. Vanavond wordt bekend wie van de laatste drie overgebleven bewoners er met de winst vandoor gaat.

Lees verder onder de video.

Donderdag is de finale van <em>Big Brother</em>: bekijk de meest opvallende momenten Donderdag is het alweer tijd voor de grote finale van Big Brother. Vanavond wordt bekend wie van de laatste drie overgebleven bewoners er met de winst vandoor gaat. Lees verder onder de video. Groot avontuur Big Brother stopt vanavondNa 100 dagen is dit seizoen van de realityserie waarin de bewoners van het Big Brother-huis 24/7 worden gevolgd voorbij. Daarom is het hoog tijd om even terug te blikken op een aantal van de meest opvallende momenten van het afgelopen seizoen. Bekijk de beelden van Big Brother in de video hierboven. De finale van Big Brother is op donderdag 8 april om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: Nick neemt alvast afscheid van Rudy, de camera Bekijk deze video » Big Brother: Dit zijn de drie finalisten voor de finale van Big Brother Bekijk deze video »

Groot avontuur Big Brother stopt vanavond
Na 100 dagen is dit seizoen van de realityserie waarin de bewoners van het Big Brother-huis 24/7 worden gevolgd voorbij. Daarom is het hoog tijd om even terug te blikken op een aantal van de meest opvallende momenten van het afgelopen seizoen.

Bekijk de beelden van Big Brother in de video hierboven.

De finale van Big Brother is op donderdag 8 april om 21.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag is de finale van Big Brother: bekijk de meest opvallende momenten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier