Lang Leve De Liefde: Ilse maakt plan om Mark te ontwijken: ‘Hij heeft vmbo-basis’

Lang Leve De Liefde: Ilse maakt plan om Mark te ontwijken: ‘Hij heeft vmbo-basis’

Ilse vindt in Lang Leve De Liefde in Mark niet bepaald haar ware liefde. Ze bedenkt dan ook een ‘gameplan’ om hem te ontlopen.

Lees verder onder de video.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Ilse maakt plan om Mark te ontwijken: ‘Hij heeft vmbo-basis’ Ilse vindt in Lang Leve De Liefde in Mark niet bepaald haar ware liefde. Ze bedenkt dan ook een ‘gameplan’ om hem te ontlopen. Lees verder onder de video. ‘Mark heeft geen intelligentieniveau’“Ik wil hier weg”, bekent Ilse die met haar vriendin belt. “Ik hoop dat ik overkom als iemand met een beetje intelligentieniveau en dat heeft hij niet. Hij komt van vmbo-basis, jongens.” Om Mark te ontwijken doet Ilse dan ook net alsof ze heel lang slaapt... Bekijk de beelden uit Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve De Liefde gemist? Collin zingt een lied voor Katharina Bekijk deze video » Lang leve de Liefde: Ilse vindt haar date Mark dom en onaantrekkelijk Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve De Liefde: Ilse maakt plan om Mark te ontwijken: ‘Hij heeft vmbo-basis’

‘Mark heeft geen intelligentieniveau’
“Ik wil hier weg”, bekent Ilse die met haar vriendin belt. “Ik hoop dat ik overkom als iemand met een beetje intelligentieniveau en dat heeft hij niet. Hij komt van vmbo-basis, jongens.” Om Mark te ontwijken doet Ilse dan ook net alsof ze heel lang slaapt...

Bekijk de beelden uit Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: Ilse maakt plan om Mark te ontwijken: ‘Hij heeft vmbo-basis’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier