Zien: Porgy Franssen vertelt verhaal voor het slapengaan live in je slaapkamer

Zien: Porgy Franssen vertelt verhaal voor het slapengaan live in je slaapkamer

Porgy Franssen heeft iets nieuws bedacht: Slaapverhalen. Hij vertelt verhalen voor het slapengaan, bij mensen thuis in hun slaapkamer. Hij heeft de huissleutels van zijn klanten en sluipt hun huis in onder begeleiding van muziek vanaf zijn laptop. Vervolgens vertelt hij een verhaal voor het slapengaan. Lukt het hem om Patrick en Pernille in slaap te krijgen?

Bekijk de video van Koffietijd hieronder.

Zien: <em>Porgy Franssen</em> vertelt verhaal voor het slapengaan live in je slaapkamer Porgy Franssen heeft iets nieuws bedacht: Slaapverhalen. Hij vertelt verhalen voor het slapengaan, bij mensen thuis in hun slaapkamer. Hij heeft de huissleutels van zijn klanten en sluipt hun huis in onder begeleiding van muziek vanaf zijn laptop. Vervolgens vertelt hij een verhaal voor het slapengaan. Lukt het hem om Patrick en Pernille in slaap te krijgen? Bekijk de video van Koffietijd hieronder. Bekijk ook Sanne Vogel vindt mama zijn van tweeling hectisch: "Het is druk, maar wel gezellig" Bekijk deze video » Koffietijd: Dave Kengen heeft geen armen maar is wereldkampioen karate Bekijk deze video »
TV :
Zien: Porgy Franssen vertelt verhaal voor het slapengaan live in je slaapkamer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Porgy Franssen vertelt verhaal voor het slapengaan live in je slaapkamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier